partex logo
GER  FRA ENG UK POL IND RUS USA BRA TCH Slovakia

Beställa märkning

1. Vad menar ni med Standard (M1) , Kundanpassat (M2) och Gör det själv (M3)?
Standard, Metod 1 (M1) är samma sak.

Vad vi menar med detta är att Standard är märken med förskrivna siffror, tecken och bokstäver som man sedan själv kombinerar ihop ett och ett tills det att man fått önskad information på kabeln

Kundanpassat, Metod 2 (M2)

Här skickar du in ett underlag som förklarar vilken märkinformation du vill ha på ledaren. Vi skriver informationen på en längre hylsa och du slipper själv kombinera ihop informationen. (För mer information, se fråga 2)

Gör det själv, Metod 3 (M3)

Här skriver du själv dina märken på plats med hjälp av en egen märkmaskin och eventuellt en mjukvara. Märkningen skrivs på omärkt profil som du köper av Partex.
 
2. Hur gör jag för att besälla kundanpassat?
För att få kundanpassade märkningar så måste vi få ett underlag av dig där det står vilken märkinformation du vill ha. Du kan skicka ditt underlag till närmaste Partexkontor. För att underlätta detta förfrarande har vi ett webbaserat beställningsverktyg, MarkOnline som medför att du kan beställa din märkning direkt i din webbläsare.

Om du väljer att beställa på det traditionella sättet med att skicka in en fil till oss är det viktigt att följande information finns med:

    Märkinformation
    Arean på ledaren som hylsan ska sitta på
    Vilken färg du ska ha på hylsan
    Gärna ett exempel på hur du vill att informationen ska skrivas på hylsan
    Hur märkena ska packas och sorteras
    Dina kontaktuppgifter
    Leveransadress
    Faktureringsadress
    Ev. ditt kundnummer hos Partex

Vi tar emot de flesta filformaten. Word, Excel och vanliga textfiler. Vissa filer behöver vi redigera och då tillkommer det en redigeringskostnad. Använder du MarkOnline kommer filen förberedd för vår produktion och vi kommer inte behöva ta ut någon filredigeringskostnad.

Har du inget underlag så kan du själv lägga in det i exempelvis Excel. Se till att informationen som listats ovan finns med och sen skriver du in märkinformationen rad för rad. En kolumn eller flera kolumner kan användas till att skriva in märkinformationen, men se bara till att varje rad endast innehåller information till ett märke.

Exempel

EKLK 5G1,5    Gul

J3445-1-100

J3445    -     2    -    101

Har du ett icke redigerbart underlag så som PDF-filer, papperkopior, Fax mm så går det också bra att skicka in. Det kommer ta lite längre tid att få märkena eftersom vi måste manuellt skriva in informationen. En avgift för detta kommer också tas ut.

Kontakta Partex för mer information

 

PARTEX MARKING SYSTEMS
Tel +46 551 28000
Fax +46 551 28099
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

PRODUKTER»
WEBSHOP STANDARD»
WEBSHOP MARKONLINE»
LADDA NED»
CERTIFIKAT & DOKUMENT»

 

KONTAKTA OSS»
ÅTERFÖRSÄLJARE»
NYHETER & MÄSSOR»

NYHETSBREV»
FAQ»